Pæne ord
Anbefalinger fra gode kollegaer
Jeg har været leder for Morten i 5 år, hvilket intet mindre, har været en sand fornøjelse. Han har gennemgået en utrolig udvikling, både personligt og ikke mindst fagligt. Der har i vores virksomhed altid været stor fokus på overholdelse af deadlines og opfyldelse af mål. Og dem har Morten altid levet op til. Gang på gang har han bevist sit værd, og leveret flotte resultater. Morten har gennem tiden, selv udviklet sine grafiske evner til et højt niveau og blev vores dygtigste webdesigner. Specielt 2014 var fantastisk år, hvor han blev valgt til åres websigner samt årets medarbejder i firmaet. Priser han sikkert også kunne have fået i 2015, hvis den nominering havde fundet sted.
Jeg valgte Morten til at tage sig af vores største og vigtigste kunder, så der var garanti for god kvalitet. Han er utrolig dygtig til at kommunikere med sine kunder, og begrunde sit grafiske arbejde.

Alle kollegaer i design afdeling har nydt glæde af Mortens evner, da han har været dygtig til at lære fra sig. Morten er også en cool og sjov fyr, som kollegaer og kunder har respekt for.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Mortens kommende arbejdsgiver, han vil være en kæmpe gevinst.


Head of design

Solid Media Group Denmark A/S
Thomas Carlsson

 

Virksomheden laver primært designs til web-relaterede projekter, og Morten Falslund har stået for al korrespondance med kunden om udarbejdelsen af et målrettet design tilpasset kundens målgruppe. Der er fuld design tilfredshed, hvilket betyder at Morten Falslund, har fået lov til at udfylde sine kreative evner på en lang række projekter.


Vi har set Morten Falslund som et stort aktiv, og det er med vemod at vi har måttet skille os af med en så dygtig medarbejder, der rummer et stort potentiale. Morten Falslund har været vellidt blandt vores kunder, og har givet sem service til UG. Vi har især sat pris på Morten Falslund's evne til at holde flere bolde i luften, hvilket er nødvendigt for både at stå for design-delen, samt megen projektstyring.

Morten Falslund falder godt ind i de sociale rammer, og har sparret rigtig godt med vores outsource afdeling samt vores programmører på kontorret.

Standout ApS kan give sine varmeste anbefalinger til Morten Falslund, og ønsker ham al lykke fremover!


Direktør/Partner
StandoutDesign
Simon Munch

 

Morten er en særdeles driftig og faglig kompetent person, der formår at opbygge gode kunderelationer gennem særdeles god vejledning for forståelse for behov.

Gennem 5 års tæt samarbejde med Morten, har jeg nydt godt af vores faglige sparring samt hans høje engagement og professionalisme.

Ud over hans altid smilende væsen, er Morten utroligt effektiv og struktureret i håndteringen af sine opgaver. Hans øje for grafisk design samt tekniske nysgerrighed har været til stor gavn og inspiration for resten af teamet. Jeg håber absolut, at vores veje krydses i fremtiden.


Senior Frontend Developer
Rose Højstrøm

Ananas i egen juice
 
Årets medarbejder 2014
Valgt af mine ca. 80 kollegaer i Solid Media Group.

 
Årets designer 2014
Vinder af årets designer i Solid Media Group.Udtalelser fra kunder
Morten Falslund er en stjerne Jeg har fået udviklet hjemmeside hos Solid Media Group Denmark A/S af Morten Falslund. Han har udvist ekstrem forståelse og tålmodighed i forhold til mine ønsker. Hans evner og kendskab til sit fagområde er helt i top. Jeg er meget tilfreds med både processen og det endelige resultat!


Freelance Art director
Annemette Islin Øvlisen
 

Super service og til tiden. Vi fik opgraderet den statiske løsning vi allerede havde. Morten Falslund  var god til at koordinere indsatsen og rette til efter vores ønsker, samt komme med egne input til det bedst mulige resultat. Siden var færdig til tiden og resultatet blev som vi ønskede det med hjælp fra gode medarbejdere hos Solidmedia.


Marketing manager, Kokkedal Slot Copenhagen
Peter Mygind
 

Morten Falsund har opdateret og vedligeholdt min website for nylig, og jeg er meget tilfreds. Dels har han gode, konstruktive ideer, dels rykker han hurtigt på udførelsen, og endelig er han gode til at følge op og rette de små detaljer man måtte have. Jeg har hele vejen haft en fornemmelse af at det betød noget for ham, at levere et godt stykke arbejde, og det er måske den vigtigste energi for mig at se.


Musiker, producer og filmkomponist
Halfdan E

Virkelig dygtig designer og super service! Vi er hos KJELST yderst tilfredse med vores nye hjemmeside. Morten Falslund har fanget essensen af vores brand og lavet en flot og eksklusiv hjemmeside, der stemmer overens med vores forretningsmodel. Udover det har der været fantastisk god service hele vejen gennem forløbet. Vi kan varmt anbefale Morten Falslund til andre!


KJELST Executive Search
Simone og Peter Kjelst

 

Dygtig, venlig, imødekommende og professionel samarbejdspartner. Min nye hjemmeside er super. Tusind tak til Morten Falslund for flot design og et godt samarbejde. Jeg vil absolut anbefale Solid Media til andre.


Ejer, InsightPraxis ApS
Lotte Davis
 

Når alting går i opfyldelse Det er så rart at kunne give opgaver videre og alle ønsker går i opfyldelse!  Morten Falslund har været helt fantastisk hele vejen igennem opdateringen af min nye hjemmeside, og nu står den bare super skarpt!!  Kan kun anbefale SMG efter denne gode oplevelse.


Danser og foredragsholder
Thomas Evers Poulsen

Morten Falslund, grafisk designer hos Solid Media har, på baggrund af mine ønsker, udarbejdet hjemmesiden til min fulde tilfredshed. Den er enkel, æstetisk, tillidsvækkende og overskuelig. (...) Jeg er super tilfreds!


Aut. Psykolog
Kristina Hermann

 

Kompetent og professionelt udviklingsforløb samt god og hurtig respons på spørgsmål og ønsker. Jeg vil specielt fremhæve min personlige kontakt i designafdelingen Morten Falslund som værende dygtig til at opfange mine ønsker og være meget venlig og serviceorienteret.


Wiso ApS
Søren Bech Jessen
 

Jeg har været yderst tilfreds, en god sparring har han været, samtidig med at han har lyttet utrolig meget til hvad jeg har ønsket og hvad mit behov har været. Det resultat vi er kommet frem til er i top og jeg er VILD med min nye hjemme side. Morten arbejder professionelt og hans væremåde overfor mig - selv i lidt pressede situationer - har været venlig, rolig og så hjælpsom. Jeg er fuldt ud tilfreds


Skin
Nina Pilegaard

Hurtig og effektiv service. Vores nye kontaktperson Morten Falslund har været meget venlig og hjælpsom.  Og jeg har hele tiden følt, at de har gået højt op i at imødekomme mine ønsker så præcist de kunne. Det er kun os selv der har haft svært ved at holde trit og levere det ønskede materiale til siden. Og det stråler også tydeligt igennem i den endelige løsning, som er helt, som jeg havde forestillet mig.  Er altid nemme og få fat i, og hurtige til små rettelser. Jeg har kun godt at sige om Morten Falslund og vil uden nogen tvivl anbefale ham til alle til enhver tid.


Ejer Bedemand Hans Landry
Claus Landry

 

Professionel og effektiv behandling :) Jeg er selvstændig men online delen er bestemt ikke min stærke side. Jeg føler jeg blev hjulpet godt igennem det hele og er kommet ud på den anden side med en super lækker hjemmeside.


F1 skadecenter
Direktør, Mads Milan Petersen
 

 Super designer ! Morten Falslund, som har været min designer, har virkelig gjort et fremragende stykke arbejde. Min hjemmeside er blevet fantastisk :-) Han har været særdeles forstående, er vildt kreativ og jeg kan varmt anbefale Morten til design af hjemmesider :-)


Body Care Aarhus
Marianne Guldhammer